Köszönetet mondtak a legnagyobb adózóknak

2018.03.28. 09:00

Vállalkozói fórumot tartottak Dunaföldváron a köszönet jegyében

Városvezetői vállalkozói fórumra hívták össze azoknak a dunaföldvári székhelyű vállalkozásoknak a vezetőit, amelyek 2017-ben egymillió forint feletti iparűzési adót fizettek be az önkormányzatnak.

L. Mészáros Irma

A több mint ötven meghívott negyede képviseltette magát a Vár Étterem különtermében tartott rendezvényen, amelyet Fafka Júlia népdal­énekes magas színvonalon előadott népdalcsokra, illetve a zeneiskolások furulya- és hegedűprodukciója tett ünnepélyessé. Horváth Zsolt polgármester köszöntötte a jelenlévőket, majd tájékoztatást adott a város 2018. évi költségvetéséről, a tervezett beruházásokról, a fejlesztésekről. A Top 10-be tartozó vállalkozók emlékplakettet, s valamennyien bort kaptak ajándékba.

A fórum, amelyen a képviselő-testület tagjainak többsége, Bárdos Lászlóné dr. címzetes főjegyző, dr. Révész Judit aljegyző, illetve a polgármesteri hivatal irodavezetői is részt vettek, állófogadással és beszélgetéssel zárult.

Beszélgetés a vállalkozói fórumon Fotó: LMI/Dunaújvárosi hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!