A mentőket is hívni kellett

2024.02.25. 14:00

Ugratni akarta kedvesét, aki viszont ijedtében jól behúzott neki

Az Országos Mentőszolgálat több érdekes esetet oszt meg a közösségi oldalán, csütörtökön például egy balul elsült tréfáról olvashattunk, amely Fejér vármegyében történt.

Molnár Emese

Mint azt részletezték, a mentők gyors segítségét kérték ahhoz a 25 év körüli férfihez, aki egy félresikerült tréfa miatt sérült meg múlt héten. A fiatal férfi ugyanis több interneten keringő videóból inspirálódva, egy maszkban bujkálva szerette volna megijeszteni kedvesét, vicces reakciót kiváltva ezzel. Be is állította telefonját, elindította a felvételt és az ajtó mögött várt, hogy meglepje barátnőjét munka után. 

Miután a nő hazaért, előugrott a rejtekhelyről, arra azonban nem számított, hogy kedvese ijedtében ököllel úgy megüti, hogy néhány másodpercre még az eszméletét is elvesztette. A rémült nő azonnal a mentők segítségét kérte, akik perceken belül helyszínre is értek és ellátták a férfi fej- és a nő könnyebb kézsérüléseit. Kórházba menet a fiatal pár nem győzött bocsánatot kérni egymástól, de a nő tréfásan megjegyezte, hogy azért szívesen visszanézné a videót. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában