Életmód

2024.01.05. 12:00

Viszlát, karácsonyi kilók!

Az ünnepekkor a megszokottnál általában többet eszünk és kevesebbet mozgunk, aminek bizony súlygyarapodás a következménye. Ez persze nem akkora tragédia, kis erőfeszítéssel az év első heteiben megszabadulhatunk a feleslegtől - írja a mindmegette.hu.

Duol.hu

A víz vitathatatlanul a legjobb fogyókúrás ital

Fotó: Forrás: Shutterstock

Amikor próbálunk megszabadulni néhány pluszkilótól, akkor a megfelelő étkezés és a mozgás mellett fontos szerepe van a folyadékbevitelnek is. A víz önmagában is a legegészségesebb ital, és fogyókúra idején is nagy hasznát vesszük. Pár extra hozzávalóval pedig még hatékonyabb segítség lesz a zsírégetésben. Mutatjuk a receptet és a szuper egyszerű elkészítést videón.

Súlycsökkentő ital egész napra

Reggel előre elkészíthetjük ezt a súlycsökkentő bombaitalt, majd 1-2 óra állás után már fogyaszthatjuk is a nap folyamán. A vízhez hozzáadott uborka magas víztartalmával hidratáltságot biztosít, a C-vitaminban gazdag citrom gyorsítja az emésztést, a gyömbér stabilizálja a vércukorszintet, a menta pedig gyulladáscsökkentő hatásával segít, hogy pár nap alatt újra a régi formába kerüljünk. HOZZÁVALÓK: 2 db kígyóuborka 2 db citrom 2 ek. reszelt gyömbér 2 liter szénsavmentes ásványvíz 12 db mentalevél 

Elkészítése:

@wellwithfreddi This cucumber lemon ginger water is excellent for quenching your thirst in a healthier way. It also promotes hydration, supports weight loss, aids digestion, helps improve your immune system and skin appearance. The best time to drink it is when you wake up, before a meal, during exercise and before bedtime. #wellnesslifestylecoach #detoxwaters #flatbellydrinks #weightlosshacksforbeginners #healthydrinkidea #bellyfatburner #fyp💪🏾 ♬ Feeling Good Vibes - Thays B.M

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában