Aranydaru Szállítómű Nyugdíjas Baráti Kör

2023.12.04. 09:00

Örökzöld slágereket daloltak a három előadóval

Zeneszerető vendégek gyülekeztek december elsején a Munkásművelődési Központ földszinti színháztermében.

Molnár Emese

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Ezt a programot az Aranydaru Szállítómű Nyugdíjas Baráti Kör hirdette meg. Mint azt a vezető, Sümegi Lajos elmondta, nemrégiben egy fővárosi színházlátogatást szerveztek, ezúttal pedig egy zenés-táncos összejövetelre hívták el tagjaikat, de bárki jöhetett, aki jól akarta érezni magát. A rendezvény kezdetén minden asztalnál ült már egy-egy társaság, többek közt házi készítésű finomságokkal és innivalókkal megterítve. Elsőként Sümegi Lajos köszöntötte az egybegyűlteket, és bemutatta azt a három előadóművészt, akik az örökzöld slágerekről, az operettdalokról, a magyar nótákról gondoskodtak az est folyamán: Kosáry Judit, Sebestyén Tamás és Oroszi Sándor.
A baráti kör vezetője kérdésünkre elmondta, a hagyományaiknak megfelelően még egy nagyobb rendezvényt biztosan tartanak az évvége alkalmából. Ez is zenés-táncos mulatság lesz, vacsorával összekötve, a zenét pedig Mészáros Gábor szolgáltatja majd a közösségnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában