Korcsolyapálya

2023.12.11. 11:00

Különleges jégpálya nyílik Balatonfüreden

Közel háromezer négyzetméteres jégfelületen, összesen egy kilométer hosszan lehet majd korcsolyázni Balatonfüreden a partnál, közölte Böröcz István, a Balatonfüred Turisztikai Egyesület elnöke.

Duol.hu

Azt mondta, december 1-jén, pénteken megnyílt a Zákonyi-parkban a 900 négyzetméteres korcsolyapálya. A tíz centiméter vastag jégrétegű, kivilágított jégpályán idén is van zene, büfé és korcsolyakölcsönző. A Zákonyi-parkban a műjégpálya minden nap nyitva van. Annak érdekében, hogy mindig megfelelő minőségű jég várja a korcsolyázókat, naponta karbantartják a felületet.

Böröcz István turisztikai elnök mutatja az épülő jégpályát Balatonfüreden, amely szenzációs lesz 
Fotó: Kovács Erika / Napló

A különleges kialakítású, a térségben egyedülálló élményt nyújtó új jégpálya-rendszer december 15-én nyit és 2024. január végéig élvezhető majd.

A műjégpályának az eső nem árt, viszont 10 fok felett a jég már károsodik, ezért a pálya működése részben függ az időjárástól. A füredi lakosok kedvezménnyel használhatják a pályát, a 14 éven aluli helyi lakosok a hétvége kivételével pedig ezúttal is ingyenesen csúszkálhatnak.

Forrás, teljes cikk: veol.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában