Motiváció az elnök-vezérigazgatótól

2023.12.09. 18:00

A biztosítási szektorban is szükség van jól képzett fiatalokra

Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elnök-vezérigazgatója motivációs előadást tartott november 29-én a Dunaújvárosi Egyetem hallgatóinak.

Molnár Emese

keszthelyi_erik_cikk - 1

Mint arról felsőoktatási intézményünk beszámolt, a teltházas eseményen nagy érdeklődéssel kísérték figyelemmel az egyetemi hallgatók az elnök-vezérigazgató bemutatóját, aki betekintést engedett életútjába és a biztosítási szakma múltjába, jelenébe. A biztosításreformer az elavult piac megváltoztatására érez elhivatottságot és keresi hozzá a tettre kész fiatalokat.

Közel másfél évvel ezelőtt a Hungarikum Alkusz kezdeményezésére elindult három rangos egyetemmel (köztük a Dunaújvárosi Egyetemmel) az együttműködés, melynek keretében közösen egyeztetett szempontrendszer alapján kidolgozott szakirányú továbbképzést valósítanak meg. Ennek eredményeként 2024 februárjában elindul az első képzés a mi intézményünkben. A cél hiteles és sikeres szaktanácsadók képzése, akik az ügyfeleket a legmagasabb szinten tudják kiszolgálni, amit a konkrét gyakorlati ismertek átadása az egyetemi oklevél megszerzése által tesz lehetővé.

Keszthelyi Erik szerint hazai és nemzetközi szinten is jól képzett fiatalokra van szüksége a szakmának, hiszen hatalmas potenciál rejlik a biztosítási szektorban. Bátorította a hallgatókat, hogy közösen formálják meg a jövő generáció pénzügyi tudatosságát.

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elkötelezett a társadalom pénzügyi és biztosítási tudatosságának növelése, valamint a minőségi ügyfélkiszolgálás és a szakma presztízsének magasabb szintre emelése iránt.

– Büszkeséggel tölt el, hogy a Dunaújvárosi Egyetem diákjainak teltházas előadás keretében mutathattam be a biztosítási szektorban rejlő hatalmas potenciált, bízva benne, hogy egyre többen választják hivatásukként a biztosítási tanácsadó szakmát. Az úton „még csak” elindultunk, de jó érzés, hogy egyre többen tartanak velünk, és közösen formálhatjuk a jövő generáció pénzügyi tudatosságát! – fogalmazta Keszthelyi Erik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában