Jubileum

2023.11.28. 15:00

Bódis Gábort 70. születésnapján köszöntötték

A Dunaújváros FC vasárnapi NB III-as mérkőzésének szünetében köszöntötték a korábbi technikai vezetőt, Bódis Gábort, aki hétfőn ünnepelte 70. születésnapját.

Duol.hu

Gróf András a korábbi munkatárs és barát, illetve a DFC vezetősége nevében Sztanó Miklós köszöntötte Bódis Gábort

Forrás: Dunaújváros FC

Bódis Gábor 1969-ben kapcsolódott be Dunaújváros sportéletébe. Mint labdarúgó a Dunaújvárosi Kohász SE játékosa volt. 1975-ben súlyos szemsérülést szenvedett, így félbeszakadt labdarúgó pályafutása. A szeretett sportágától azonban nem szakadt el, a Dunaújvárosi Kohász SE-nél, majd annak jogutódjainál különböző technikai feladatokat látott el. A 2000-ben bajnokságot nyert, majd a nemzetközi porondra kikerült labdarúgó csapatnak is ő volt a technikai vezetője. Munkásságát 2010-ben Dunaújváros Sportjáért-díjjal ismerték el.

- Bódis Gábor példája is igazolja: nemcsak azok az emberek tesznek nagyot a sportért, akik az első vonalban dolgoznak, hanem azok is, akik elhivatott munkájukkal biztosítják a feltételeket a háttérben ahhoz, hogy zökkenőmentes legyen egy-egy csapat működése - idézte Gróf Andrásnak, a 2000-es bajnokcsapat ügyvezetőjének, egyben Bódis Gábor jó barátjának szavait a DFC közösségi oldala.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában