Fagyiparti és fürdőzés

2023.08.15. 11:00

Kiruccantak a MEEE tagjai

A dunaújvárosi illetőségű Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Egyesülete augusztusban két programot is szervezett a tagjaninak. Mindkettő sikeres volt, örömmel vettek részt rajta a sorstársak.

Duol.hu

Fotók: Kovács Ákos

2023. augusztus 3-án fagyipartira hívta az egyesület a tagjait. A vasmű úti fagyizónál megtartott közös hűsítő elfogasztását az egyesület fejenként két gombóccal támogatta. Ez már sorban a harmadik ilyen alkalom a nyáron. Marschalkó Ferencné, Mártika jó szervezőkészséggel bonyolítja le ezeket a fontos találkozókat Klicsné Erzsike segítségéval. Ilyenkor nem csupán a egy kellemes fagyizás a cél, hanem az egyesületi tagok ismerkedése, barátkozása, kapcsolatuk építése is. És mint mozgáskorlátozott embereknél fontos szempont az is, hogy kimozduljanak a megszokott szűkös környezetükből. 34 fő élt a lehetőséggel.

Fotó: Kovács Ákosné

A másik program pár nappal később, augusztus 5-én került megrendezésre. Itt a tagok Cserkeszőlőre utaztak Kovács Ákosné, Kata elnökségi tag remek szervezésében. Jóvoltából az idei nyáron is két alkalommal voltak gyógyfürdős kiránduláson. Legutóbb 2023. július 14-én Agárdra utaztak. 

Kovács Ákosné, a kirándulás szervezője

Kata így fogalmazot megkeresésünkre:

- Agárdon 30 fővel, Cserkeszőlőn 26 fővel utaztunk. Összesen így 56 fő lett "megmozgatva" a kirándulások alkalmával. Mindkét kirándulásunkon a MEEE költségére: a belépő jegyeket az Egyesületünk fizette. Köszönjük szépen a tagjainknak a részvételt, és Egyesületünknek az anyagi hátteret. Remélem jövő nyáron is szép számmal tudunk majd együtt résztvenni a kirándulásainkon. Hogy idén lesz-e még kirándulás az a szeptemberi elnökségi ülésen dől majd el. Egy biztos, lelkesedésben nem lesz hiány!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában