Bóbita

2023.03.02. 09:00

Januárban kezdték a renoválást

Szente Patrícia

illuszráció

Felújított mosdót adtak át kedden a Bóbita tagóvodában. Az intézmény mellékhelyiségének átalakítása már szükségszerű volt. Január első hetében kezdték a tatarozást, a mosdó csövei, vezetékei az idő során sokat vesztettek minőségükből, így nem is csoda, hogy korábban rengetegszer kellett kihívniuk a duguláselhárítókat. A tavaly őszi jótékonysági esten befolyt összegből azonban a silány állapotú mosdó teljesen megújulhatott, az intézmény karbantartóinak, valamint szakemberek segítségének köszönhetően. 

A keddi ünnepélyes átadón Pintér Tamás polgármester, valamint a kivitelezésben közreműködő vállalkozók is jelen voltak. Az óvodások műsorral köszönték meg a fáradtságos munkát, és Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője is háláját fejezte ki mindenkinek, aki részt vett a renoválásban. Külön köszönetet mondott a szülőknek, akik együttműködő magatartásukkal segítették az újjáépítést. A tagóvodában így már három új mosdót használhatnak a gyerekek, egynek a felújítása tervben van. Cél, hogy minden csoportnak korszerű mosdója legyen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában