A Szent Pantaleon Kórház javára ajánlják fel

2023.01.04. 11:30

Jó célokért, önzetlenül

Szente Tünde

Strasszer Bálint, a házigazdák egyike az alapi Kazsoki- tanya fából faragott szobrainál

Alap - A Sárréti Egyetértés Vadásztársaság évek óta élen jár karitatív tevékenységével, jótékonysági vadászataival. Nemes céljai megvalósításánál kiterjedt kapcsolatrendszerére is számíthat, elnökük, Méhes Lajos szava mozgósító erejű. December 29-én is szép számmal vettek részt Fejér megyei vadászok az arra a napra meghirdetett vadászaton, aminek bevételét a Szent Pantaleon Kórháznak ajánlják fel. 

– Egy baráti kör hat évvel ezelőtt úgy döntött, hogy olyan jótékony célú programokat szervez, amelyek az egészségügy javát szolgálják – megy vissza az időben Méhes Lajos vadásztársasági elnök. – Így esett a választásunk korábban a Szent György Kórház, később a Szent Pantaleon Kórház pénzbeli támogatására. Tavaly az Országos Mentőszolgálat Közép-dunántúli régiójának megyei mentőszervezete részére juttattunk el vadételeket a megye tizenkét mentőállomására és egy irányító csoportjába. A 2022-es esztendő sem múlhatott el anélkül, hogy ne tettünk volna valami társadalmilag hasznosat. Ezúttal apróvadvadászatra hívtuk az adakozó kedvű vadásztársainkat, köztük egyre több a fiatal. 

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei szervezetének elnöke, Varga Imre István szívesen tett eleget a felkérésnek: – A mai vadászat igazán emlékezetes esemény volt, hiszen többféle vad került terítékre. Nekem is szerencsém volt fácánkakast terítékre hozni, de láttam vadásztársakat, akik a fácánok és foglyok mellett mezei nyulat is lőttek. Az időjárás is kedvezett nekünk, nem volt szeles, nem volt hideg. Szente Tünde 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában