Díjazás

2022.12.13. 08:00

ROHO a baleset-megelőzésért

Balla Tibor

Rohonczi ROHO István és Kőhalmi László

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

Eddig szokatlan helyszínen, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben tartotta soros ülését a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottság hétfőn, a kora délutáni órákban. 

A testület tagjait Kárdási József bv. ezredes, főtanácsos, a hazai viszonylatban egyedülállóan négyobjektumos Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka köszöntötte. Biztosította a jelenlévőket, hogy a későbbiekben is nyitottak arra, hogy az adott periodika szerint teret biztosítsanak arra, hogy a térségi gondokat megtárgyalják náluk. 

Az ülés előtt Kőhalmi László címzetes rendőr főtörzszászlós, a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottság (DBB) titkára átadta a 2022-es év Baleset-megelőzésért díjat Rohonczi ROHO István képzőművésznek, a Széchenyi István Gimnázium nyugalmazott tanárának, aki öt éve folyamatosan részt vesz a bizottság tevékenységében. Elsősorban a rajzpályázatok során nyújtott nagy segítséget, de ötleteivel is hozzájárult a cél eléréséhez, és a helyes közlekedésre nevelésben is komoly szerepet vállalt. Legutóbb egy, a közlekedési baleseteket bemutató fotókiállítással. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában