Ingatlan

2022.12.25. 11:30

Ennél “belvárosibb” lakás nincs Fehérváron: 23 nm a Juhász Gyula utcában, jöhet?

A Székesfehérvár abszolút belvárosában kínált, 23 nm-es lakás a Juhász Gyula utcában található. 100 méterre az Országalmától. A belmagasságot kihasználva a jelenlegi tulajdonos egy emeleti szintet is beépített az apró ingatlanba!

“Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Juhász Gyula utcában kínálom eladásra ezt a nagyon hangulatos galériás lakást. Az országos műemlékvédelem alatt álló épület az országalmától mindössze 100 méterre található, igazi kuriózum. 

 

A 4 méteres belmagasságnak köszönhetően az eredetileg kis alapterületet gyakorlatilag megduplázta a tulajdonos a felső szint megépítésével. Az alsó szinten a nappali, konyha, mellékhelyiség kézmosóval és az épített zuhanyzó található meg, a galéria szinten pedig egy hálószoba jellegű tér lett kialakítva gardróbszekrénnyel és a nagyméretű kétszemélyes ággyal. A fűtés elektromos fűtőpanellel van megoldva, "H" tarifás villanyórával. Ha egy igazi ritkaságot keres, ami nem mellesleg egy értékálló befektetés is, akkor ezt érdemes megnézni! [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában