Ingatlan

2022.12.11. 15:30

“Dekadens elegancia”: bordó szín és elegáns terek Fehérvár belvárosában!

A 99 millió forintért kínált lakás hirdetője választotta a “Dekadens elegancia” címkét csodás ingatlana számára. Nem pontosan értjük a jelzőt, hiszen a dekadens szót leginkább negatív értelemben szoktuk használni. A lakás pedig ragyogó. Talán a hagyományokkal való szakítás és a bordó szín kissé buja hangulata ihlette a hirdetés címét… Egy biztos, ez a székesfehérvári lakás első ránézésre megéri az árát és persze a kibicek kattintását is!

duol.hu

Székesfehérvár TÖRTÉNELMI BELVÁROSÁBAN, TÉGLAÉPÜLET 2. EMELETI, 154 m2 hasznos lakóterű (bruttó 163 m2), felújított, két szintes lakása eladó. A lakás a 154 m2-en magában foglal a mindkét szinten lévő nappalin és 3 hálószobán kívül egy tágas előszoba-közlekedőt, egy nagy konyha-étkezőt, két fürdőszobát, két mellékhelyiséget és egy méretes gardróbot. Az ablakok a belső zárt udvarra és az utcára néznek. 

 

A két emeletes épület kívülről felújított, jól karbantartott. Kilenc évvel ezelőtt a tulajdonos a lakást műszakilag és esztétikailag is teljesen felújította. A konyhába új beépített konyhabútor, a fürdőszobába és a mellékhelyiségbe új szaniterek, fali- és padlóburkolatok kerültek. A konyhába ízléses járólap, a szobákba gyönyörű tölgyfa parketta került beépítésre. A fűtést és a meleg vizet kombi cirkó gázkazán biztosítja. 

 

Csendes, társasházas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek, könyvtár a háztól gyalogosan mind pár perc alatt elérhető. A lakás elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető a 23,24,25,33,34-es autóbusszal és autóval. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában