Rezsiköltség

2022.10.27. 13:00

Új működési rend jön a Kultiknál

A magyar tulajdonú Kultik Mozihálózat része a dunaújvárosi filmszínház, amelynél – a város más kulturális intézményéhez hasonlóan – komoly fejtörést okoz a megemelkedett rezsiköltségek kigazdálkodása.

Szabó Szabolcs

A mozi lezárását nem tervezi az üzemeltető Fotó: DH-archív

Drasztikusan megemelkedett rezsiszámlákkal szembesültek

A Kultik Magyar Mozihálózat marketingvezetője, Simon-Horváth Szilvia lapunk megkeresésére elmondta: 

– Mint az ágazatban gyakorlatilag minden szereplő, mi is extra módon megemelkedett költségekkel szembesültünk az elmúlt időszakban. Főként a fűtés jelenti az igazi problémát. Az biztos, hogy a korábbi működési elvek alapján e költségeket lehetetlen lenne kitermelni, így kidolgoztunk egy új működési rendet a dunaújvárosi mozi esetében is. A legfontosabb, hogy teljes lezárást nem tervezünk. A vetítési programtól függően a hétfői, keddi és szerdai napokon részlegesen zárva lesz a filmszínház. Csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap azonban a megszokott nyitvatartás szerint várjuk majd a közönséget, amely, bízunk benne, továbbra is kitart majd mellettünk. Az új működési rend várhatóan november 4-től lép életbe. A pontos részletekről és a műsorkínálatról a Kultik Dunaújváros hivatalos felületein tájékoztatjuk majd a mozilátogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában