OSZKT

2021.04.16. 17:00

Regionális fordulóban a Dunaferr iskola tanulói

A három fordulós Országos Szakközépiskolai Közismereti Tanulmányi Versenyen a Dunaferr iskola tanulói évek óta sikeresen és lelkesen vesznek részt. Az idei megmérettetésen 14 tanuló jutott be a regionális fordulóba.

duol.hu

Fotó: DSZC

A versenyt a hagyományoktól eltérően az idén online szervezték. Az iskolai fordulót követően három tantárgycsoportban várakozáson felül, összesen 14 tanuló jutott be a regionális fordulóba, ahol szép eredmények születtek:

Reál tantárgycsoportban Farkas László I. helyen végzett és bejutott az országos döntőbe. Kokics Zsombor 3., Varjas István 4. és Szabó Attila 7. helyezést értek el.

Komplex tantárgycsoport csapatai: Barcs Attila, Bruzsa Márk, Horváth Tamás 4. hely, Czere Balázs, Kanyok Tamás, Szücs Máté 5. hely, Széplaki János Martin, Viczena Erik, Nikolics Rikárd 7. hely és humán tantárgycsoportban Gulyás Miklós 12. helyezést értek el.

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum a honlaján gratulált az országos döntőbe jutott tanulóknak a szép eredményekhez. Majd sok sikert kívánt a felkészüléshez és a versenyhez is.

Fotó: DSZC
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában