interaktív foglalkozások

2020.02.20. 18:00

Erasmus+ projekttalálkozó a Szabolcs Vezérben

A DSZC Szabolcs Vezér Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája az Erasmus + pályázat keretében keretében a magyarországi projekttalálkozóját tartja.

duol.hu

Fotó: dszc

Az iskolánk által koordinált pályázat témája: az iskolák közvetlen közelében található értékek védelme, nemzeti és az Európai Unión belüli környezetvédelem és értékmegőrzés a fenntarthatóság jegyében. A pályázat nyelve angol. A találkozón most 5 ország (Olaszország, Románia, Finnország, Törökország, Magyarország) tanulói és tanárai vesznek részt.

A hazai projekttalálkozó témája a vízvédelem a Velencei-tó, továbbá a Balaton, illetve a nagy folyóink tekintetében. A héten a 40 tanuló és tanáraik tanulmányozzák Magyarország természeti kincseit, vízvédelmi és az ezzel kapcsolatos környezetvédelmi tevékenységét. Ennek érdekében interaktív foglalkozásokon vesznek rész, előadásokat hallgatnak szakemberektől, ellátogatnak a Limnológiai Intézetbe, felfedezik a Velencei-tó és a Balaton, illetve a Duna természeti kincseit, különlegességeit. – Tájékoztat a DSZC honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában