Rangos megmérettetés

2023.11.24. 12:00

Két dunaújvárosi lánynak is szurkolhatunk a World Top Model Hungary 2023 első nemzeti döntőjében

A dunaújvárosi nemzeti tini szépségkirálynőnk, Horváth Lilla és testvére Kitti nagy célt tűzött ki magának, ezúttal modell versenyen szeretnék gyarapítani tapasztalataikat. Fejér Vármegyéből a Horváth testvérek indulnak az idén Magyarországon is debütáló World Top Model Hungary 2023 első nemzeti döntőjében, melynek jelszava: Tisztelet a Nőknek!

Duol.hu

Lilla fotóját (balról) Szoboszlai Krisztina készítette, Kitté saját fotó.

A World Top Model Hungary finalistája 50 ország kiválasztottjaival mérkőzik meg Monte Carlóban hamarosan a világdöntőn. A hazai döntőben november 24-én az Aquaworld Resort dísztermében a Noor téli kollekciójában kezdi a mezőny a programokat, majd a Crystal kisestélyi kerül terítékre, ahol 20 lány között dől el, hogy ki képviselheti Magyarországot a megmérettetésen. Ezt követően az indulók Paloma fürdőruhában vonulnak fel és a gálaest végén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak a színpadon. Az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Továbbá Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show előadása és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai szórakoztatják majd a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

Horváth Lilla
Fotó: Miky Bémer

Horváth Lilla: Nagyon örülök, hogy a Word Top Model kifutóra együtt léphetek a nővéremmel. Sok közös élményben van együtt részünk, a kicsi korban elkövetett közös csínytevések, beszélgetések, a megértés, közös titkok és álmok mind szorosabbá teszik a kapcsolatunkat. Lehet, hogy vannak benne hullámvölgyek, de a vége mindig az, hogy rájövünk, mennyire szuper dolog az, hogy van egy testvérünk.

Horváth Kitti
Forrás: Saját fotó

Horváth Kitti: 19 éves vagyok, Dunaújvárosban élek, egy iskolában tanulunk Lillával, Baján egy kéttannyelvű gimnáziumban. Hiszem, hogy szeretni az állatokat az egyik legjobb dolog a világon. Úgy gondolom, hogy a mosolygós emberek mindig jól néznek ki ezért nevetek annyit a húgommal. Mindenem a lovaglás, szeretem az aktív időtöltést, mint például túrázni vagy görkorcsolyázni a friss levegőn, kedvenc előadóm Alvaro Soler. Mindenkiben ott az életerő, a vitalitás, energia, ami cselekvésbe fordul, ez inspirál engem is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!