Egyik szebb, mint a másik!

2023.10.29. 14:00

Dunaújvárosi lányok a porondon

Újabb modellversenyre készül az újvárosi tini-királynő, Horváth Lilla, ám ezúttal nővérével az oldalán méretteti meg magát. A hölgyek szinte olyanok, mint két tojás, a két év körkülönbség mára eltűnt köztük, teljesen összenőttek, ahogy a jó testvérek szoktak, saját tesóhumoruk is van.

Duol.hu

A Horváth-lányok 19 és 17 évesek és sok mindenben hasonlítanak

Fotó: Bemer Miki

Horváth Lillát már nem kell bemutatni olvasóinknak, hiszen a Miss Hungary 2022 szépségverseny győzelmével egyenesen berobbant a Fejér vármegyei köztudatba. Azonban eleddig kevesen tudták, hogy a csinos tininek nővére is van, aki hasonló szépség – olvasható társoldalunkon, a feol.hu-n.

A Horváth-lányok (19 és 17 évesek) kiskoruk óta imádják a mozgást, ami nem is csoda, hiszen édesanyjuk, egykori élvonalbeli kézilabdázóként sokféle mozgásformával ismertette meg gyermekeit. Így tehét, egy igazi sportos családról beszélünk: Lilla és Kitti mindketten a lovaglás szerelmesei, szeretik az állatokat, de ha kell felveszik a kesztyűt és a ringben is összecsapnak. Ismerkedjenek meg ezúttal Kittivel, aki olyan kalandba vágott bele, amilyenbe eddig még sosem. Mint megtudtuk, bár sokáig hezitált, de végül jelentkezett testvére mellett a World Top Model versenybe.

–  Bár tőlem távol áll ez a világ, de az életben mindent ki kell próbálni egyszer, így úgy gondoltam miért ne, veszíteni valóm nincs!  – mesél ambícióiról Kitti, akit megkértünk, hogy néhány mondatban mutassa be magát: – Hiszem, hogy szeretni az állatokat az egyik legjobb dolog a világon, ahogy azt is, hogy a mosolygós emberek mindig jól néznek ki,  ezért nevetek annyit a húgommal.  Mindenem a lovaglás, szeretem az aktív időeltöltést a szabadban, túrázni, szép tájakat felfedezni.  Kedvenc előadóm, Alvaro Soler spanyol énekes.  Mindenkiben ott az életerő, a vitalitás, ami cselekvésbe fordul, ez inspirál engem is – mondta a az idősebbik testvér.

A World Top Model verseny magyarországi döntőjét november végén rendezik Budapesten, melynek győztese Magyarországot képviselheti a decemberi monte-carlói szuperfináléban. Az esemény közösségi oldalán meg lehet tekintheti a résztvevő hölgyeket, akiket szavazattal is támogathatnak a győzelem felé vezető úton. Természetesen Horváth Lilla ás Kitti fotói is ott vannak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!