Most vagy soha!

2024.03.23. 14:17

Özönlenek a nézők a Petőfi-filmre (videó)

Már több mint 100 ezer néző váltott jegyet a nagyszabású, történelmi kalandfilmre.

MW

Lóth Balázs rendező (b), Berettyán Nándor (b2), aki Petőfit és Mosolygó Sára (j), aki Szendrey Júliát alakítja, illetve Rákay Philip kreatív producer, forgatókönyvíró (b3) a Most vagy soha! című történelmi kalandfilmben az alkotás díszbemutatója előtt Budapesten, a Cinema City Arénában 2024. március 13-án

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Özönlenek a nézők a Petőfi-filmre: a Most vagy soha! március 14-i bemutatója óta több mint 100 000 ember nézte meg a nagyszabású, történelmi kalandfilmet – közölték a film producerei és a Forum Hungary szombaton az MTI-vel.

A közleményben idézik Rákay Philip kreatív producert, aki úgy fogalmazott: „a Most vagy soha! bemutatója utáni tizedik napon több mint százezer magyar ember nézte meg a filmünket. És ebben nincsenek benne a határon túli vetítések – húszezer körüli – impozáns adatai”.

„Ez hatalmas siker, szinte hihetetlen szám, ami minden pillanatban növekszik” – jelentette ki a kreatív producer.

Hálásan köszönöm a nézők szeretetét, akik nemcsak a filmünknek és Petőfinek, hanem a közösség erejének is bizalmat szavaztak. Rendkívül jólesik, hogy a nemtelen támadások ellenére is ennyien kiállnak a filmünk mellett, ami a legtisztább alkotói szándékból született: fejet hajtani a hőseink előtt. A Most vagy soha! teljes csapata nevében: hálásan köszönöm!

– fogalmazott Rákay Philip.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!