Jegyek kaphatóak

2021.12.14. 09:40

Két koncerttel köszönti majd a tavaszt Zorán

Zorán szólópályafutása során csaknem 200 dalt énekelt el eddig és 14 stúdióalbumot készített.

A nagy érdeklődésre tekintettel Zorán 2022. március 19-én dupla koncertet ad a Budapest Kongresszusi Központban. A 20 órára meghirdetett esti koncert előtt március 19-én délután, 16 órakor is színpadra lép Zorán és zenekara a BKK-ban.

Sztevanovity Zorán a Metro együttesben töltött sikeres hatvanas évekbeli indulás, majd néhány átmeneti év után 1976-ban kezdett szólópályafutása során csaknem 200 dalt énekelt el eddig és 14 stúdióalbumot készített.

Zorán évtizedek óta szinte folyamatosan úton van, több száz koncerten van túl országszerte és a környező országok magyarlakta területein.

Zenekarának összetétele hosszú évek óta állandó, két muzsikussal, Sipeki Zoltán gitárossal és Horváth Kornél ütőhangszeressel 1993 óta játszik együtt. Mellettük Lattmann Béla a basszusgitáros, Gyenge Lajos dobol, Gátos Iván billentyűzik, Csányi István szaxofonozik, Óvári Éva, Kabelács Rita és Péter Barbara pedig vokálozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!