első alkalommal

2019.12.07. 06:59

Szombaton kezdődik a Roby Lakatos Hegedűverseny

Fővédnöke Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár.

Balatonfüred, 2018. július 22. Roby Lakatos hegedûvirtuóz koncertet ad a 193. Anna-bál közönségének a balatonfüredi Anna Grand Hotel dísztermében 2018. július 22-én. MTI Fotó: Mónus Márton

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Ma kezdődik a Roby Lakatos Nemzetközi Improvizációs Hegedűverseny a budapesti Hagyományok Házában, amely a díjátadóval egybekötött gálakoncertnek is otthont ad vasárnap.

A Roby Lakatos Alapítvány által meghirdetett nemzetközi improvizációs hegedűversenyt első alkalommal rendezik meg.

A zsűrit Nadia Menuhin elnökletével Roby Lakatos, Oláh Vilmos hegedűművész, Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész és Vásáry Tamás zongoraművész, karmester alkotja.

A verseny fővédnöke Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár, védnöke Ragány Misa, az Emberi Erőforrások Minisztériuma előadóművészeti főosztályának vezetője.

A versenyt a vasárnap 19 órakor kezdődő nyilvános gálaest zárja a győztesek produkcióival és a vendégzenekarként fellépő Ferenczi György és az Első Pesti Rackák koncertjével.

Bortókép: Roby Lakatos hegedűvirtuóz koncertet ad a 193. Anna-bál közönségének a balatonfüredi Anna Grand Hotel dísztermében 2018. július 22-én.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!