Krimi

2023.11.19. 06:30

Földúton fekve, kihűlve, mezítláb találtak rá a 92 éves Annus nénire

Amikor megtalálták már nem volt magánál a 92 éves dédimama, de még életben volt.

MW

Illusztráció

Forrás: Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Pesti Tamás

Hétfőn reggel baljós telefonhívásra ébredt Annuska néni családja, mikor a 92 éves idős hölgy, Makovi Gáborné szomszédja hívta őket: aznap reggel Annus néni nem húzta fel a redőnyt, talán valami baj van. A család azonnal rohant Magyaralmásra, ahol a nénit valóban nem találták otthon. A lakásból semmi nem tűnt el, kivéve Annus néni papucsát és pulóverét. 

Senki nem akarta elhinni, hogy hova tudott elmenni, amikor nem megy 2-3 háznál messzebb évek óta, a boltba se, gyógyszertárba se. Megijedtünk, az én kislányom és kisfiam is biciklivel járták a falut és figyelték az árkokat, hogy hol a dédi?

– mesélte a Borsnak meghatódva Ildikó, Annuska néni unokájának felesége, aki az elsők között osztotta meg a közösségi médiában a dédimama eltűnését.

Annuska néni (92) a dédunokákkal  
Forrás: Olvasói fotó

Annuska nénit végül a 81-es út és a Pálfi Major közötti földúton, Magyaralmáson találták meg a polgárőrök hétfőn este 9 óra körül. A néni a földúton feküdt, tőle 20 méterre a papucsa és a botja. Amikor megtalálták már nem volt magánál, de még életben volt. Életveszélyes állapotban szállították kórházba. 

Saját lábán ment el, hálóingben, bottal. A kisfiam hétfő este még sírt, hogy hol lehet a dédi? Rá egy órára, hogy elaludt, megtalálták

– mesélte az unoka felesége, aki arról is tájékoztatta a Borsot, hogy a néni a kórházban orvosi kérésre már meg tudta emelni a kezét, ami jó jel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában