Krimi

2023.11.28. 12:28

Évekig molesztálta kiskorú mostohalányát a férfi, ítéletet hirdettek az ügyben

A Komárom-Esztergom Vármegyei főügyészség szexuális erőszak és szexuális kényszerítés bűntette miatt emelt vádat a férfival szemben.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Doidam 10

A Tatabányai Törvényszék a férfit a főügyészség indítványa alapján 

12 év fegyház büntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte, valamint végleges hatállyal eltiltotta minden olyan tevékenységtől, amelynek során tizennyolc év alatt gyermekekkel foglalkozna.

Az ügyész tudomásul vette az ítéletet, a vádlott és védője azonban felmentésért fellebbeztek – írja a Kemma.hu.

A vádirat szerint a férfi és a kislány édesanyja házastársként éltek. A nő korábbi házasságából született 2005-ben egy kislány, akit 2007 óta neveltek együtt. 2020. március 21-én este családi ünnepségen a fiatal alkoholt fogyasztott, amitől rosszul lett és hányt, ezért őt a férfi és a lány nővére ruhástól megfürdették, majd a szobájába kísérték, ahol levették róla a nedves ruházatát, majd lefektették az ágyába, és a meztelen lányt betakarták egy pléddel.

A nevelőapa a szobában maradt, hogy „figyeljen rá”. Amikor a lány az oldalára fordulva elaludt, a férfi mögé feküdt, és simogatni kezdte a nemi szervét. A kislány felébredt, és kiküldte a szobájából mostohaapját. Az eset 2020. júniusában megismétlődött.

A fiatalt 2021 júniusában a vádlott azzal szorította sarokba, hogy csak akkor mehet el nyáron otthonról, ha hagyja, hogy azt csinálja vele, mint korábban. A sértett szeretett volna találkozni, szórakozni a kortársaival, de a férfi ezt nem engedte meg neki, így végülis eltűrte a szexuális közeledését. 2021 októberében újra a nyári ajánlattal élt a férfi. A kislány úgy tett, minta beleegyezne, de később rosszullétet színlelve próbálta megúszni a dolgot, majd feljelentést tett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában