Bulvár-celeb

2021.08.06. 14:38

Ez megőrült? Parkoló autók kerékcsavarjait lazítja ki valaki – tragédia lehet a vége

A paksi rendőrök közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt nyomoznak. Egy baleset már történt az miatt az őrült miatt, aki azzal szóarkozik, hogy autók kerékcsavarjait lazítja meg.

Az elmúlt hetekben számos bejelentés és feljelentés érkezett a Paksi Rendőrkapitányságra, hogy a városban, az utcán parkoló autók kerekeinek csavarjait ismeretlen személy vagy személyek meglazítják. A bejelentéseket követően a Paksi Rendőrkaptányságon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárásokat indítottak - police.hu.

Az egyik ilyen esetet követően 2021. augusztus 5-én egy személygépkocsi kereke ki is esett, mely kis híján tragédiával végződött.

Felhívjuk a figyelmet, hogy egy jármű kerekeihez tartozó csavarok kilazítása nem játék, még csak nem is jó hecc, hanem bűncselekmény. A menet közben elszabaduló autó kereke balesetet okozhat, de akár tragédiához is vezethet – figyelmeztet a rendőrség.

Felhívjuk az állampolgárok figyelmét, hogy indulás előtt minden esetben, a KRESZ előírásain túl, nézzék át autójuk környezetét, valamint még a dísztárcsával ellátott kerekeket is, hogy a csavarok nincsenek-e kilazítva! Ha bármi rendkívülit tapasztalnak, azonnal értesítsék a rendőrséget!

Itt várják a bejelentéseket!

Kérünk mindenkit, akik Pakson, vagy a környező településeken gyanúsan viselkedő – autó kerekei mellett guggoló – személyt látnak, azonnal értesítsék a rendőrséget, hívják a 112-es segélyhívót vagy a Paksi Rendőrkapitányságot a 06/75-510640-es telefonszámon!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában