Bulvár-celeb

2024.01.24. 13:00

Feléledt a tűz? Mégsem válik Király Viktor

Az énekest műteni kellett, felesége, Anita ápolja.

MW

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Nehezen indult 2024 év Király Viktor számára, múlt csütörtökön baloldali lágyéksérvvel operálták. Sokáig húzta, halasztotta a beavatkozást, de már elkerülhetetlenné vált. A műtétet egy exkliuzív budapesti magánklinikán végezték, és szerencsére jól sikerült.

Akkor az énekes így nyilakozott Instagram-sztorijában: "Volt azért fájdalom tegnap este, és most is van. Két ember kellett, hogy kisegítsen a vécéhez, de szép lassan gyógyulok. Harcosként megyünk előre."

 

Forrás: Bors

Viktor azóta otthon, ágyban lábadozik. Szerencsére felesége, Király-Virág Anita is pontosan tudja, hogy az énekesnek ilyen állapotban még több törődésre van szüksége, ezért olyan ebédet varázsolt Viktornak, amit a híresség az ágyban is el tud fogyasztani - írja a Metropol. 

Forrás: Instagram

Egy évvel ezelőtt kezdett terjedni a pletyka, hogy válságba került Király Viktorék házassága. 

A sztárpár eleinte tagadta a híreket, később azonban az énekes elismerte, hogy tényleg gond van, de küzdenek az együttmaradásért. Nyár végére már egyértelmű volt, hogy különköltöztek, és válásról szóltak a hírek. Mostanában azonban úgy tűnik, mégis visszataláltak egymáshoz. 

Egyikük sem nyilatkozik szívesen a magánéletéről, de az, hogy Anita ennyire törődik most Viktorral, sok mindent elárul.


 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában