Bulvár-celeb

2023.12.10. 23:59

Alig lehet ráismerni Janicsák Vecára

Új életet kezdett, a külsején is változtatott: valami nagyon nem stimmel.

Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel kislánya, Emma 2016-ban született meg, a pár 2017-ben házasodott össze, 2020-ban igyekeztek megmenteni a házasságukat, még terápiára is jártak, de nem sikerült megoldani a dolgokat. Még ugyanebben az évben méhnyakrákot diagnosztizáltak Janicsák Vecánál, ami szerinte egy hatalmas intő jel volt, hogy valami nem stimmel az életében és ki kell lépnie a kapcsolatból. 

Janicsák Veca a beavatkozások előtt...
Forrás: Origo

A rossz időszak annyira megviselte az énekesnőt, hogy azóta egy teljesen más ember lett, de nemcsak belsőleg, hanem külsőre is. A követői szerint szétplasztikáztatta az arcát, és ez sokaknak nem is tetszik, de Janicsák érdemben nem reagált ezekre a vádakra.

Talán a válása is motiválta abban, hogy plasztikáztasson, és kívül-belül új emberré váljon, hátha könnyebben szakít a rossz szokásokkal. 

A követők véleménye vegyes, van, aki szerint még ízléses az énekesnő kinézete, nem viszi túlzásba, másoknak már ez is túl sok.

...és egy friss fotón
Forrás: Origo

„Hát, gondolom, a töltés miatt változott meg az arca, de szerintem ez még a szép kategória, tehát nem torz”
– írta például egy követője.

„Jól szét van műtve az arcod” – üzente egy másik.

„Mintha a szája nagyobb lenne... Nem értem, miért töltette fel, Veca enélkül sokkal szebb volt. De hát ő tudja” – olvasható a kommentek között, melyeket Janicsák Veca figyelmen kívül hagyott, írja az Origo.

Valóban rengeteget változott
Forrás: Origo

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában