Bulvár-celeb

2023.11.13. 10:15

Meg kellett műteni Oszter Sándor özvegyét

Rohantak vele a kórházba.

Forrás: Bors

Failloni Donatella alaposan megrémítette barátait és ismerőseit, amikor a közösségi oldalán megosztott egy fényképet, amelyen jól látszik, hogy az alkarjával valami nagyon komoly dolog történt. Oszter Sándor özvegye először nem fűzött magyarázatot a képhez, de látva a rengeteg aggódó kommentet, végül egy újabb posztban adott magyarázatot a sérülésére. Ekkor derült ki, hogy kutyák harapták meg a karját.

„Az előbb elmondtam, hogy a kutyák szétharapták a kezeimet és meg kellett operálni. Most jöttem a váci kórházból, ahol közel egy hétig feküdtem. Kitűnő orvosok és kevés kivétellel nagyszerű ápolók vigyáztak rám. Borkó főorvos úr műtött, aki egy fantasztikus orvos” – hálálkodott kiírásában a zongoraművész, majd nem sokkal később részleteket is elárult a kutyatámadásról. A sérüléseket a saját és lánya, Oszter Alexandra kutyái okozták, amikor összeverekedtek. Donatella őket igyekezett szétválasztani, amikor megtörtént a baj – írja a Bors.

„Akkor elmondom, hogy is volt. 

A lányom kutyája nem bírja az én kutyámat és már többször megtámadta.

Ezért mindig elkülönítjük őket. Sajnos valahogy rosszul lett rázárva az ajtó, ezért kiszabadult és nekiesett a kutyámnak. Én szét akartam választani őket és az én kezem lett szétharapva. Bocs a kisbetűkért, de egy kézzel tudok írni...” – öntött tiszta vizet a pohárba Failloni Donatella.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában