Bulvár-celeb

2023.11.09. 15:13

Csalás miatt nyomoz a NAV: megszólalt Molnár Anikó

A híresség felháborodva nyilatkozott.

MW

Fotó: TV2

Mint megírtuk, egy OnlyFanses magyar celeb után nyomoz a NAV.

A meg nem nevezett magyar híresség felnőtt tartalmú képek és videók internetes feltöltéséből mintegy 15 millió forint bevételt szerzett, és bár korábban adószámot váltott ki tevékenységéhez, azonban a képek feltöltéséből származó bevételét nem tüntette fel bevallásaiban.

A NAV megkereste a számláját vezető pénzintézetet, és a banki kivonatokon világosan látszott a külföldi jövedelem.

A jogkövetési vizsgálat hatására a híresség a bevallásain önellenőrzést végzett, amelynek nyomán mintegy hárommillió forinttal növekedett a fizetendő adója. Az ilyenkor kötelező önellenőrzési pótlék lerovásával az adóbírság, a mulasztási bírság és a késedelmi pótlék alól is mentesül az adózó - írták.

A hír után szinte azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon ki lehet a meg nem nevezett híresség. Mivel Molnár Anikó gyakran kerül be a hírekbe OnlyFans oldala miatt, sokan azt gondolták, róla van szó.

A híresség azonban a Tényeknek elmondta, bevételeit hivatalosan vezeti, és milliós adót fizet a tartalmakból beérkező jövedelme után. 

Mindenki rám gondol és adócsalónak fognak engem titulálni az országban az emberek, ez a gáz!

– mondta Anikó, aki közösségi oldalán is tisztába tette a dolgot. Mint írta: "Még mielőtt bárki is kombinálna, nem rólam van szó!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában