Bulvár-celeb

2023.11.11. 02:47

Azt beszélik, megvan, ki az a celeb, aki nem fizetett adót a pornóképei után

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Parilov

A NAV közleménye szerint a celeb az OnlyFansen 15 millió forintot keresett az intim képeivel és a videóival, de ez az összeg nem szerepelt az adóbevallásában. A NAV megkereste a számláját vezető bankot, és kivonatokból tisztán látszott a külföldi bevétel. Az esettel kapcsolatban az egyik legismertebb magyar celeb, aki OnlyFans-modell lett, Molnár Anikó az Instagram oldalán reagált egy rövid történetben.

Még mielőtt bárki is kombinálna, nem rólam van szó!
– írta az egykori valóságshow szereplő.

A Bors most arról számolt be, hogy miután Molnár Anikó tisztázta magát,

a követők Kelemen Anna felé fordultak

Helló drágáim! Ez a hivatalos oldalam, a birodalmam, a játszóterem, ahol bármikor kapcsolatba léphetsz velem.
Itt és most lehetőséged van arra, hogy jobban megismerj, és mocskos dolgokat is csinálj velem (pl. sexchat, privát skype és még sok más). Miért éri meg, hogy csatlakozz hozzám? Minden nap új bejegyzések és videók, beleláthatsz a magánéletembe és a mindennapjaimba, a legszaftosabb tartalmakat látod tőlem, lehetőséged van személyre szabott videókat vagy képeket szerezni, privát skype-műsorokkal és sexchatekkel szolgálok, amikor csak akarod. Alig várom, hogy megismerkedjünk! Gyere és légy része a közösségemnek" – ez a pornómodell bemutatkozása angolul.

Arra viszont nincsen semmilyen bizonyíték, hogy Kelemen Annáról lenne szó.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában