Bulvár-celeb

2022.11.23. 17:50

A mentőknél panaszolták be Shane Tusupot

Panasz érkezett a Mentőszolgálat főigazgatójához, amihez ezúttal több fényképet is mellékelt egy felháborodott állampolgár. A férfi azt sérelmezte az e-mailben, hogy Shane Tusup miért hordja a mentők egyenruháját.

Forrás: OMSZ Facebook

Valakinek feltűnt, hogy Shane Tusup a mentők egyenruháját hordja. Rögtön levelet is írt, hogy kiderítse miről van szó: “Kedves mentőigazgató! Nem tudom tudnak-e róla, hogy Shane Tussup amerikai sztár gyakorta hordja a maguk uniformisát. Milyen jogon??????Ezt engedélyezték? Egyáltalán hogyan kerülhetett hozzá ilyen ruha? Ez elfogadhatatlan! Nem hinnem, hogy a mentősök örülnek, ha mások illetéktelenül használják a mentős ruhát. Tegyen lepéseket!” A főigazgató válaszából kiderül, hogy az edző rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését. 

 

A panaszolt ruhadarab egyébként nem az egyenruha része, ilyen úgynevezett “futópólót”, amin az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület lógója látható az aranyfokozatú támogatók kaptak, akik bármikor büszkén viselhetik azt. 

 

A főigazgató továbbá megköszönte a panaszosnak, hogy figyel az Országos Mentőszolgálat reputációjára és biztosította róla, hogy továbbra is mindent megtesz a szervezet arculati elemeinek védelme érdekében - írják a közösségi oldalukon a mentők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában