Fájdalom

2022.09.06. 06:43

Megtörte a csendet Csuti gyönyörű exbarátnője, így van most a szakítás után

Regina egyik követőjének vallotta be, hogy érzi magát a szakítás után.

Fotó: Bors

Nemrég beigazolódott a pletyka, miszerint vége Csuti és Gina kapcsolatának. Az üzletember akkor már jó ideje nem posztolt közös képet a lánnyal, sőt, már arról is elindult a szóbeszéd, hogy egy tévéműsor felvételei okozta távolság miatt mentek szét, valamint hogy Csuti és Szorcsik Viki közel kerültek egymáshoz az említett forgatáson. Utóbbi pletykát egyelőre egyikük sem erősítette meg.

Gina vasárnap egy bikinis fotóval búcsúztatta az idei nyarat, ami alatt több kedves aggódó komment is megjelent – szúrta ki a Bors.

„Kedves Gina, ne legyél szomorú, egy ilyen férfi nem érdemli meg. Te egy csodaszép hölgy vagy, hagyd, aki menni akar, hadd menjen, téged nem érdemel meg! Csuti pedig megérdemelte azt, amit kapott, mert Edina otthagyta egy »cigánykolbászért« (ahogy mondta Győzi)! Egy 60+ nagyi vagyok két gyönyörű nagy unokával!” – üzente a gyönyörű lány egyik követője, mire a következő válasz érkezett:

„Nagyon köszönöm, meg a sok aggódó üzenetet is – az a cikk egy nagyon túlzó tákolmány, de tényleg minden a legnagyobb rendben velem! :) üdvözlöm az unokáit, jó egészséget kívánok!”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!