szerencsejáték

2017.10.10. 12:42

Online kaszinós játékos is játszhat Majkával

A TV2-n október 9-én indult újra Majkával Az 50 milliós játszma. A game-show idei különlegessége, hogy az őszi sorozat utolsó adásában a Vegas.hu egyik új befizetője is próbára teheti majd a tudását.

Így ha valaki igazán szerencsés, nemcsak a stúdióban ütheti nyeremény a markát, hanem akár Magyarország első legális online kaszinójában is milliókat szakíthat.

Az érdeklődőknek ehhez az előregisztráció során használniuk kell a TV2 50 milliós játszma című műsorában is látható 50M kódot, valamint sikeresen be kell fizetniük.

A regisztrációs kódot használó, október 26-ig sikeresen befizetőkkel a Vegas.hu külön emailben veszi fel a kapcsolatot hozzájárulásukat kérve, hogy adataikat és elérhetőségeiket továbbíthassák a TV2 casting csapatához. (A műsorba való válogatást a TV2 saját hatáskörben bonyolítja, a Vegas.hu csak az adatok és elérhetőségek továbbításáért vállal felelősséget.)

Ráadásul az 50M kóddal újonnan regisztráló és befizető Vegas.hu játékosok közt most napi 100 ezer forintos bónuszt sorsolnak ki november 17-ig.

Borítókép: Vegas.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában