Foci

2014.11.03. 19:15

Futballal emlékeztek az egykori játszótársak a fiatalon elhunyt hálóőrre, Héger Ádámra

Dunaújváros - Szombaton a Dunaújváros Sportcsarnokban már második alkalommal rendezték meg a kispályás labdarúgó Héger Ádám Emléktornát.

Gróf András

Volt csapattársak, barátok, ismerősök tisztelegtek a fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt Héger Ádám emléke előtt. Tizenkét csapat nevezését fogadta el a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. Az együttesek két hatos csoportban kezdték meg a küzdelmeket. A szervezők délelőtt tizenegy órakor a mérkőzéseket megállították, a labdákat félretették és a résztvevők közösen gyújtottak mécseseket a sportcsarnok aulájában felállított emlékhely előtt. Ezt követően a torna folytatódott, és az egyenes kieséses szakaszt követően a legjobb négy csapat már a dobogós helyezésekért küzdhetett. A bronzcsatában a Mészi-Frucht Kft. együttese magabiztos játékkal 4-1-re győzte le a Frankcity-Kálvin Iskola csapatát. A fináléban pedig egy nagyon izgalmas, rendkívül kemény, de nagyon sportszerű mérkőzést láthattak a nézők, amelyen a GSV Siker Ablak gárdája 2-1-re diadalmaskodott a Bianca Trade együttese ellen.

A szervezők tizenegy órakor a mérkőzéseket megállították, a labdákat félretették és a résztvevők közösen gyújtottak mécseseket a sportcsarnok aulájában felállított emlékhely előtt. Fotó: amatőr felvétel

A szombati ünnepi rendezvény lebonyolításában igen jelentős szerepet vállalt Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Baracs Sportegyesület, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a Zeus Sportáruház, valamint Héger József, Ádám nagybátyja.

A II. Héger Ádám Emléktorna végeredménye: 1. GSV Siker Ablak, 2. Bianca Trade, 3. Mészi-Frucht Kft. Különdíjasok: Gregorich Gergely (GSV Siker Ablak) legjobb kapus, Kuti András (Mészi Frucht Kft.) legjobb játékos, Palóka Csaba (Frankcity-Kálvin Iskola) gólkirály.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!