Foci

2012.06.21. 04:53

Élen a Mezőfalva, feljebb léphetnek

Mezőfalva - Az utolsó pillanatig kiélezett küzdelemben nyerte meg a Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Agárdi Termál csoportját a mezőfalvi csapat, hiszen csupán egy ponttal múlta felül az Ercsit.

Gróf András

A 2011/2012-es bajnoki évnek egyértelműen a feljutás reményében vágott neki Masinka László edző együttese, ám az ősszel ötpontos hátrányba kerültek, de egy kiváló tavaszi szerepléssel mégis az élen végeztek.
 - Szerencsére nem estünk össze az őszi szereplést követően. Egy jól sikerült alapozás után egy kivételével minden tavaszi mérkőzésünket megnyertük. Ezen a szinten jó volt az edzéslátogatottság. Mindenképpen  erősítést jelentett a télen igazolt Král László és Huber Balázs is, akik remekül illeszkedtek a kiválló csapatszellemű társaságba. Természetesen kellett az is, hogy az őszi listavezető ercsiek a tavaszi első öt fordulóban háromszor kikapjanak.- Kik azok a játékosok, akik a legtöbbet tették a siker érdekében?

- Egyénileg senkit sem szeretnék kiemelni. Egy remek közösségben, a maga területén mindenki hozzátette a részét a régen várt bajnoki aranyéremhez.

 

- Miként alakul az együttes nyári programja?

- Július második hetében kezdjük a felkészülést. Az edzőmérkőzések programját még nem állítottam össze, de a következő héten ez megtörténik. A bajnoki rajt előtt valószínű, egy vagy két fordulót le kell játszanunk a Magyar Kupában is.

- Milyen változások várhatóak a játékoskeretben?

- Az biztos, hogy Král László befejezi a pályafutását. Vele már a télen úgy állapodtunk meg, hogy csak ebben a félévben segít a csapatunknak. Tehát mindenképpen szeretnénk támadót igazolni. Rajta kívül még senki sem jelezte távozási szándékát. Tulajdonképpen két játékos átigazolásáról tárgyalunk, de továbbra is az a stratégiánk, hogy a keret nyolcvan százaléka saját nevelésű futballista legyen. Annak a négy-öt embernek, akik nem helyiek, húzóembereknek kell lenniük.

- Milyen célokkal vágnak neki a következő esztendei megyei első osztályú pontvadászatnak?

- Mindenképpen szeretnénk stabilizálni a helyünket a magasabb osztályban. Az az elképzelésünk, hogy tartósan a középmezőnyhöz tartozzunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!