Előszállás

2015.09.17. 13:18

Befejezték a község csatornázását

Előszállás - Több mint egymilliárd forint uniós támogatás segítségével oldották meg Előszállás szennyvízelvezetését és tisztítómű építését. A beruházás lezárult.

Körmendi Erzsébet

Dr. Nemcsok Dénes helyettes-államtitkár és Varga Gábor országgyűlési képviselő is részt vesz Előszállás csatornázási projektzáróján, ami szeptember 18-án, a mai napon 11 órakor kezdődik a Kossuth Lajos Művelődési Házban. A rendezvény jó alkalmat biztosít arra is, hogy áttekintsék az elért eredményeket, összegezzék a tapasztalatokat, tájékoztatást adjanak a megvalósult beruházásról, a következő időszak üzemeltetési feladatiról.

Az elmúlt egy év nem volt zökkenőmentes a rendkívül esős időjárás miatt, de a kivitelezők és a település lakói hatékonyan együttműködtek, így a beruházás sikeresen megvalósult. A fejlesztéssel nemcsak tisztább környezetben élhetnek a lakosok, hanem az ingatlanok értéke is nő, így a falu vonzóbbá válhat a befektetők számára.

A tavaly májusban kezdődött beruházás során több mint 31 ezer méter csatornarendszer és egy 210 köbméteres tisztítómű épült meg Előszálláson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!