Buli

2022.10.27. 16:00

Fergeteges Halloween Party lesz Kisapostagon!

Remek programokkal készültek a szervezők az idei Halloween Partyra. Gino konyhája, a Schalbert Alapítvány és az újonan alakult Kisapostagért Ifúsági Klub garancia arra, hogy felnőtt, fiatal és gyermek mind megtalálja a számára kedves programot. Lássuk mit tartogat az október 29-i nap a kisapostagi közösségnek.

duol.hu

Halloween illusztráció

CSOKIT VAGY CSALUNK!

A szervezők várják a beöltözött kis rémisztőket egy közös halloweeni kiruccanásra, akik fél négykor gyülekeznek majd a Kisapostagi Kultúr előtt. Négy órakor indulnak a túrára, ahol egy térképet kapnak a gyerekek  vezetői, melyenbe azok a házak vannak jelölve, ahova be lehet csengetni a finomságokért. A túra utolsó pontja, a Schalbert alapítvány házikója, ahol tökös ételeket lehet majd kóstolni. Ezt követően várnak mindenkit vissza a kultúrba Hallowen partizni.

RÉMÍSZTŐ TÚRA - CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

Minden évben egy félelmetes sztori fonja körbe az útvonalat. A történet a Faceebookon terjed a Gino konyhája oldaláról. Figyelni kell a kiírásokat, felhívásokat Halloween közeledtével, mert így fog összeállni a teljes kép, így fogják tudni megfejteni a túra útvonalán található rejtvényeket a gyerekek.
A túra minden megállójánál talányok várnak a résztvevőkre, melyek megmutatják az utat a következő ponthoz. Az utolsó pont a szabadulóház. Ez a betérőktől szintén nagy bátorságot igényel majd.

NE TÖKÖLJÜNK, TÖKÖLJÜNK! - TÖKFARAGÓ VERSENY

Október 29-én 9 és 15 óra között várják a műalkotásokat, a Petőfi u. 32/b szám alatt, a Schalbert alapítvány kis házikójánál, ahol mindenki munkáját kiállítják. Majd a „csokit vagy csalunk!” résztvevőivel, közösen meggyújtják a töklámpásokat.

LEGTÖKÖSEBB HÁZTÁJ URA/ASSZONYA

A szervezők várják a minél ötletesebb, egyedibb kert/háztáji kompozíciók fotóit a Facebook oldalukra, ahol szavazás útján dönti el a közönség a nyertest.

RÉMPITÉKRE FEL!!!

15 órától a kultúrban várják azon vállalkozó szellemű konyhatündérek finomságait, akik szívesen hozzájárulnak a túrázók indulásának vendéglátásához, hogy erőt meríthessenek a hoszszú útra.

TÖKÉLETES HALLOWEEN PARTY A KULTÚRBAN

A nap zárásaként fergeteges buli veszi kezdetét. 18 órától 20 óráig a gyerekek számára szól a zene, ugyanis gyerekdiszkó várja a táncoslábú fiatalokat.
20 órától a felnőtteké a táncparkett. Egészen a hajnali kifulladásig lehet majd ropni a táncot a jó zenére.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!