Továbbtanulás

2021.07.20. 12:42

Koncertekkel, előadásokkal, tehetséggondozással várja a fiatalokat az MCC fesztiválja

Hangot adunk a tehetségnek – ezzel a címmel mutatja be tehetséggondozó programjait és közösségi életét a Mathias Corvinus Collegium (MCC).

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A háromnapos esztergomi fesztiválon az érdeklődőket a könnyűzenei koncerteken kívül izgalmas beszélgetések is várják napjaink legfontosabb témáiról.

Augusztus 5. és 7. között várhatóan az egész esztergomi belváros megtelik élettel. Az MCC ugyanis nyolc helyszínen és hat színpadon várja a fesztiválozni vágyókat. Fellép majd többek között a Csík Zenekar, a Magashegyi Underground, a PASO, Tóth Vera, Kállay Saunders András, Lotfi Begi és Dj Dominique is.

A fesztivál a zenei programok mellett lehetőséget kínál arra is, hogy a látogatók előadásokon és beszélgetéseken vegyenek részt közéleti, kulturális és társadalmi témákban. Ezeken a programokon az érdeklődők neves külföldi és magyar oktatókkal találkozhatnak. Ezenkívül betekintést nyerhetnek olyan híres személyek karrierútjába, mint Renee DiResta, a Társadalmi dilemma című sikerfilm szereplője, Dennis Mark Prager amerikai bestselleríró és Abishur Prakash világhírű indiai származású jövőkutató.

A rendezvényen a résztvevők megismerkedhetnek továbbá az MCC teljes képzési palettájával, valamint hazai és külföldi partnerszervezeteivel is. A bemutatók célja, hogy minél több magyarországi és határon túli fiatalnak lehetősége legyen csatlakozni az MCC tehetséggondozó intézményéhez, amely egyedülálló támogatást kínál nekik a fejlődéshez.

Az MCC Feszt látogatása ingyenes. További részletek az MCC Feszt honlapján érhetőek el.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!