véleményláda és pecsétgyűjtés

2018.11.12. 18:00

Aktív és kreatív DÖK-ösök

A Hild iskola DÖK-ös csapata rendületlenül tervez, szervez, intézkedik. Az őszi szünetben begyűjtött sok-sok energiától most újult erővel indították a hetet.

duol.hu

A DSZC honlapjának tájékoztatása szerint a fiatalok többek között kihelyeztek egy véleményládát az iskolában, amibe várják a tanulók észrevételeit, javaslatait, ötleteit és esetleges panaszait. Jankovicsné Grósz Melitta igazgatóhelyettest kérték fel a láda helyének kijelölésére, így került a porta melletti HILD-HÍRADÓ táblára.

Szintén az idei tanév újítása a pecsétgyűjtő rendszer, melyet a Diákönkormányzat vezetősége dolgozott ki a tanulók aktivizálására. A DÖK az általa szervezett programok előkészítésében és lebonyolításában segítő diákokat pecséttel jutalmazza. Ezeket a pecséteket a tanév során egy névre szóló kiskönyvben gyűjtik a gyerekek, amit mindenki az első aktivitása után kap.

A tanév végén a legtöbb pecsétet gyűjtő tanulók jutalma lehet akár DUDIK, EFOTT heti, illetve napi jegy, egyéb fesztiválbelépők, PlayIT kártyák, élményfürdő belépők, mozi és színházjegyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!