Dunaújváros

2015.09.06. 19:44

Sikeres gyűjtőakciónak lett vége szombaton a KMI-ben

Dunaújváros - Egy sikeres, nagyon megható, családias hangulatú gyűjtőakciónak lett vége szombaton délelőtt a Kortárs Művészeti Intézetben.

Munkácsi Réka

A rossz idő ellenére is, szép számmal jelentek meg a KMI-ben szombaton délelőtt. A Csathó Ábel vezette Dunaújvárosiak Egymásért csoport egy sikeres gyűjtőakciót vitt véghez, hiszen sikerült bevásárolni a diákoknak, füzetet, ceruzát és még sok más dolgot, amire az iskolában szükség van. Elgondolkodtató volt Farkas Erik éneke, amiben azt hangsúlyozta Az ember egy léha, egy könnyelmű senki , akinek szüksége van mások segítségére mert nehéz embernek lenni . Csathó Ábel köszöntő beszédében elmondta Közünk van egymáshoz, rengeteg a közös bennünk éppen ezért, közösen kell segítenünk ami sikerült is.

Márkliné Huszárik Mária sokak nevében mondott köszönetet

Barátságos hangulatban, sokszor meghatódva vette tudomásul mindenki, hogy egy sikeres gyűjtőakcióhoz járult hozzá. Márkliné Huszárik Mária szólalt fel sokak nevében és köszönte meg a segítséget. A műsor végét a Jószolgálati Otthon kis csapata zárta, majd a résztvevők együtt elültették a szolidaritás fáját a parkban, ahova még esőbe is kimentek a résztvevők és körbeállták, hogy majd elmondhassák, egyszer én is segítettem a nehézsorsú kidiákokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!