Dunaújváros

2012.10.08. 19:01

Vargha Tamás államtitkár lesz?

Székesfehérvár -A Fejér Megyei Hírlap értesülése szerint Vargha Tamás, a Fejér megyei közgyűlés elnöke lesz a Honvédelmi Minisztérium államtitkára.

Fejér Megyei Hírlap

 

Az fmh.hu-n olvasható információ szerint a Honvédelmi Minisztérium eddigi államtitkára,  Simicskó István az Emberi Erőforrások Minisztériumában folytatja a munkáját:  a köztársasági elnök  hétfőn nevezte ki a sportért felelős államtitkárnak.  Lapunk értesülései szerint Vargha Tamás fideszes Fejér megyei  országgyűlési képviselő, a parlament honvédelmi bizottságának  tagja kerül Simicskó helyére:  Vargha Tamás tölti be ezután az államtitkári posztot a Honvédelmi Minisztériumban. Információnkat hétfőn Vargha Tamás sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta.
Úgy tudjuk, hogy a megyei közgyűlés elnöki  posztjára a Fidesz Törő Gábor országgyűlési  képviselőt, a megyei közgyűlés eddigi külsős alelnökét jelöli. A képviselők úgy számolnak, hogy a változásra hamarosan sor kerül. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!