Dunaújváros

2012.10.11. 13:06

Morgen Ferdinándra emlékeznek

Dunaújváros - Főiskolai társai ma este 6 órakor csendes megemlékezést tartanak a főiskola sport-és rendezvénycsarnokánál Morgen Ferdinándra.

duol.hu

Életének 22. évében szívbetegségben elhunyt Morgen Ferdinánd, az élvonalbeli Atomerőmű SE kosárlabdázója, a főiskola műszaki menedzser szakos hallgatója – írja a duf.hu.

Morgen Ferdinánd 1990. december 26-án Bonyhádon született, 2010-ben a bonyhádi Vak Bottyán Gimnáziumban érettségizett, majd élsportolóként a Dunaújvárosi Főiskolát választva gazdaság-informatikus majd műszaki menedzser szakon tanult, amíg az egészségi állapota ezt megengedte. 2011-ben az év Heraklész kosárlabdázója volt, Rátgéber László a válogatott keretbe is meghívta. A Paksi Atomerőmű SE kiváló játékosaként főiskolája, a DF kosárcsapatát is erősítette, a 42 éve minden tanévben megrendezett műszaki felsőoktatási intézmények közötti versengésben tavaly, a vezérletével állhatott fel először a dobogó legmagasabb fokára a Dunaújvárosi Főiskola.

A 210 centiméter magas centerre, a jó szívű és vidám főiskolai hallgatóra, Morgen Ferdinándra emlékeznek ma este dunaújvárosi csapattársai, hallgatótársai és barátai, este 6 órakor a DF A-épület Sportcsarnok bejáratánál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!