Dunaújváros

2012.10.07. 16:10

Harminc éve alapították a Makk Marcit

Dunaújváros - Alapításának harmincadik évfordulóját ünnepli a Makk Marci Bölcsőde. Érdekes programok várják mától a gyerekeket és a szülőket.

Körmendi Erzsébet

A nyári szünetben - július elsején - volt harminc éve annak, hogy a  Március 15. téren lévő Makk Marci Bölcsőde megnyitotta kapuit. A jubileumot ezen a héten ünnepelik: az intézmény dolgozói  kiállítást rendeztek be a gyermekek rajzaiból a folyosókon, az ebédlőben  az egészséges táplálkozásra hívják fel a figyelmet egy tárlattal, valamint a gondozónők foltvarró alkotásait sorakoztatják fel. Mindhárom kiállítást október 8-án, ma 16 órakor nyitják meg ünnepélyes keretek között, utána műsorral ünnepelnek a gyerekek.
Kóstolóval egybekötött egészségnapot tartanak holnap a Makk Marciban. Szerdán pedig mozgásnap lesz  a délutáni játékos programokra a szülőket is várják szeretettel. A záró napon, csütörtökön is a szülőkkel közös lesz a délutáni elfoglaltság: őszi vigasságra, terméskavalkádos készműveskedésre, játszóházra  invitálnak gyermeket és felnőttet 15 órától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!