A DH EGYPERCESE

2018.09.03. 06:45

A hátsó füves

Szabó Szabolcs

Budapest, 2014. október 2. Az EuroJackpot nevű, október 4-étől induló sorsolásos játékot reklámozó oszlop Budapesten, a Pólus Centerben lévő Szerencsejáték Zrt. lottózójánál 2014. október 2-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Máthé Zoltán

Sportfogadni: függőség. Vállalom. Sportfogadni jó, és akár gyümölcsöző is lehet. Ami az anyagiakat illeti, annyi apró soha nem volt, hogy végre komoly téttel is lehessen pörgetni a fortunával, de az esti sör-kisfröccs ára azért csak megjött, és remélhetőleg meg is jön majd a nap végére. Amiről a következő mondatokban szólnék: az ember egyszerre nem lehet kapitalista és szerelmes is, azaz a józan sportfogadói ráció néha frontálisan ütközik a szurkolói mentalitással.

Tizenkét éves korom óta mániákusan szeretem a Liverpool FC-t, nagyra tartom a Mihók Attila által működtetett női vízilabda-univerzumot, valamint a mindenkori Kohász jégkorongcsapatát. E harmadban tegyük hozzá, hogy apósom is kvalifikált hokis volt, szóval a családban is vannak szent és sérthetetlen ügyek. Visszatérve Liverpoolba, legutóbb egy 87 éves szurkoló panaszkodott, hogy nem tudja kifizetni a tényleg borsos jegyárakat. A klub egy bérlettel ajándékozta meg. Mert csapat csak egy van. Kíváncsi lennék, itthon sikerülhetne-e ez a nagylelkű felajánlás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!