A DH EGYPERCESE

2018.04.15. 08:30

Örkényi magaslatok

Nem különösebben hatott meg soha a péntek 13. Mostanában valahogy, amint közelebb van a harminc, mint a húsz, elkezdtem kicsit babonás lenni.

Tóth Alexandra

Vagy babonásabb. Gondoltam, hogy elírok valamit, bedöglik a laptopom, megbotlom a küszöbben, de megúsztam mindet. Semmi extra, napi meló, terepmunka, adatgyűjtős, telefon. Jó telefon. Érdekelt volna, mit hoz az idei Parázs Varázs. Egy úrral kellett beszélnem, egy úr is köszönt be a vonal túlsó végén, minden rendben. Szinte kitörő örömmel fogadta érdeklődésemet a várható asztalfoglalás kapcsán, amiről egyelőre nem tudott nyilatkozni, de azért nyugodtan kérdezhetem a rendezvényről. Nyilván egy új hírlapos kollega keresi, hát milyen jó, hogy beveti magát a fiatalság is a lapkészítésbe, gondolhatta, mindamellett sajnos a fellépőkről sincs még információja. A pontos dátumot sem tudja most fejből megmondani, de várja a kérdéseket, továbbra is, a hírlaptól, persze, hogy nem zavarom, de azért hadd javasolja, mondta nagyon kedvesen, hogy inkább a szervezőt kérdezzem meg, kezétcsókolom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!