Napi horoszkóp - Az Ikrek nehezen találja a helyét a munkahelyén

Címkék#horoszkóp

A Bikának már elege van mindenből. Unja az egyhangú beszédeket, a sablonokból építkező jellemeket, az állandóan hazudozókat és a felelőtlenül ígérgetőket.

Dunaújvárosi Hírlap

A Hold napvilágra hoz valamit, ami eddig rejtve volt, és azt szerette volna, ha úgy is maradt volna: készüljön fel erre. Jobban teszi, ha nem megy bele egy vitába a munkatársával, akinek meglehetősen meggyőző ötletei vannak. Általánosan kedvezőek lesznek az aspektusok, ezt használja ki, és valósítsa meg a nagy céljait, és ültesse át a fontos elképzeléseit a valóságba, de legalábbis kezdje el. Pénzügyileg kedvező nap lesz, mégis a szerelmet és a társasági szórakozást részesíti előnyben.

Már elege van mindenből. Unja az egyhangú beszédeket, a sablonokból építkező jellemeket, az állandóan hazudozókat és a felelőtlenül ígérgetőket. Szeretne már egyszer hinni valamiben és főleg valakiben. Amíg erre alkalma nem nyílik, forduljon a művészetek felé, elsősorban a zenében keressen megnyugvást. Vegyen egy új fejhallgatót, és így, magába temetkezve vonuljon el a muzsika világába. Senkit sem zavar, és Önt sem zavarhatja meg senki.

Nehezen találja a helyét a munkahelyén. Nem leli a munkakedvét, úgy érzi, energiái a végére értek. Talán az őszi fáradtság, talán egy kezdődő betegség, még önmaga sem tudja eldönteni. Próbálja a mai napot átvészelni. Este menjen moziba vagy színházba, de mindenképpen kapcsolódjon ki egy kicsit. A program után menjenek el vacsorázni a partnerével és közben nyugodt légkörben megbeszélhetnek néhány fontos családi ügyeket is.

Mindennek lehet nevezni ezt a napot, csak unalmasnak nem. Gyors egymásutánban peregnek az események, minden tehetségére szüksége van, hogy felülkerekedjen a problémákon. Szerencse, hogy a szervezésben utolérhetetlen, így végül minden rendeződik a munkaideje végével. Mire eljön az este, hullafáradtnak érzi magát, de azért ne mondja le a randevúját, mert megbánná. Ha végképp úgy érzi, meghaladná az erejét, egyezzenek ki egy vacsorában a táncos mulatság helyett.

Nagy szájjal szidta eddig az illetőt, látványosan elkerülte, most pedig azt kell észrevennie, hogy egyszerre a vonzáskörébe került. Egy darabig még kapálódzhat, de előbb-utóbb meg kell adnia magát, és akkor semmi sem menti meg a teljes „vereségtől”. Már csak az a kérdés, képes lesz-e emelt fővel elfogadni a tényt, hogy bizony az élet néha olyan próbatételek elé állítja, melyek leküzdése komoly terhet ró Önre.

Kollégáin máris lemérheti, hogyan vélekednek a sikereiről. Lesz, aki nagy ívben elkerüli, mások viszont úgy tesznek, mintha együtt örülnének Önnel. Ne tévessze meg az „udvarlásuk”. Gondoljon arra, hogy a szemébe dicsérik, a háta mögött viszont szidják. Ezt se vegye rossz néven tőlük. A dolgokat úgy kell elfogadni, amilyenek. Ma igazán kár lenne elrontani a hangulatát kicsinyes ügyekkel. Őrizze meg a nyugalmát és az erejét, mert este csodálatos szerelmi élményre van kilátása.

Annyi munkája volna otthon, de kénytelen a munkahelyén tartózkodni, még annak ellenére is, hogy ma semmi teendője. Elvesztegetettnek érzi az idejét, önmagát pedig tehetetlennek. Legalább azzal próbálja meg hasznosítani az idejét, hogy felméri a lehetőségeit, és megtervezi az év hátralévő részét. Nem árt, ha már arra is gondol, hogy az idén hol tölti az ünnepeket. Bár még távolinak tűnik, de az idő gyorsan telik.

Ezen a napon nem kell tartania váratlan és kellemetlen eseményektől. A munkahelyén csend és nyugalom honol, ügyei nyugvópontos vannak, a családi élete pedig kiegyensúlyozott. Ma tehát zavartalanul áldozhat azon hobbijának, melyet az utóbbi időben éppen azért hanyagolt, mert túl feszültnek érezte magát. Most nem remeg a keze, ha az ecset után nyúlna, és képes nyugodtan elolvasni egy-egy olyan tudományos cikket, melynek értelmezése komoly szellemi munka.

Jóleső, megszokott tevékenykedésekkel indul a nap. Egy régi barátja beavatja a jövő évi adószámítások rejtelmeibe. Ha pénzt takaríthat meg, akkor a számolással se takarékoskodjon. Bár ez a fránya matematika talán nem a legerősebb oldala. Az átszámolt nap után egy kiszámíthatatlan este várja a szerelemben. De Ön szereti a kalandokat, és sosem bánja, ha a partnere valami izgalmas programot szervez az Ön tudta nélkül.

Zölden a gyümölcsöt sem érdemes leszedni. A kényszerérettnek nincs olyan jó íze. Tervét is csak teljesen kidolgozott állapotban bocsássa közszemlére, különben nagyon sok hibát találnak benne, és csak fanyalognak. Olyan szakmai és emberi háttérrel, mint amilyennel Ön rendelkezik, már nem illik próbálkozni. Azzal már teljesíteni kell. Ne rombolja le a szakmai hírnevét egy félkész javaslattal.

Elmaradt dolgai fenyegetően jelentkeznek, és adósságai visszafizetése is aktuális lesz. Ha előveszi a naptárát, kiderül, hogy több telefonhívás elmulasztása terheli a lelkét és egynéhány levelet is meg kellett volna már írnia. Nos, ne habozzon, rendezze az adósságait, mert menetközben rá fog jönni, hogy nem is olyan borzasztóan nehéz, csak a kezdetén tűnik annak. És máskor ne hagyja, hogy így a fejére nőjenek.

Vigyázzon, ma megint hajlamos arra, hogy túlságosan teret engedjen a lénye negatív vonásainak. Szívesen henceg és nagyképűsködik. Ha képes a magamutogatási hajlamát legyőznie, akkor azt az ügyet, ami Ön ellen hangolhatná a környezetét, a helyes irányba tereli. Sőt. Akár olyan embereket állíthat az ügye mellé, akik eddig csak távolról, vagy kifejezetten ellenségesen szemlélték a tevékenységét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!