Minden meccsen győzni akarnak a röplabdások

Dunaújváros - Mozgalmas hétvégéje lesz a Dunaferr Sportegyesület röplabdázóinak. Szombaton Országos Ifjúsági Kupa fordulót rendeznek, vasárnap pedig NB I-es találkozó lesz a városban.

Gróf András


A Dr. Tarnawa Ferdinánd Országos Ifjúsági Kupa mezőnye két négyes csoportban kezdi meg a 20122013. évi bajnokság küzdelmeit. Az egyes csoportokon belül két fordulóban döntik el a helyezéseket. Az A csoport első körét ma Dunaújvárosban rendezik . Az újvárosiak ellenfele a Kaposvári Röplabda Akadémia UMSE, a Sümegi Röplabda Egyesület és a Csepel együttese lesz. A tornát a Dózsa György Általános Iskolában rendezik, amelynek a következő a programja: Csepel  Dunaferr SE  (10 óra), Sümeg  Kaposvár (11.30 óra), Csepel  Sümeg (12.30 óra), Dunaferr SE  Kaposvár (14 óra), Kapsovár  Csepel (15.30 óra), Sümeg  Dunaferr SE (17 óra). A dunaújvárosi együttes zömét a  felnőtt csapat keretéhez tartozó játékosok adják, ezért a Debreceni EAC  elleni NB I-es találkozót vasárnap 16.30 órakor rendezi a szakosztály. A felnőtt és az ifjúsági csapat edzője egyaránt Tomanóczy Tibor, aki mindkét fronton győzelmet vár játékosaitól.

- Az ifjúságiak mezőnyében hazai pályán mindhárom ellenfelünket szeretnénk legyőzni, hiszen az élen akarunk végezni a bajnokságban. Ennek a négyesnek a  második fordulóját október 23-án, kedden Kaposváron rendezik majd. Bízom benne, hogy az OIK mérkőzésein senki sem sérül meg, mert vasárnap a debreceniek ellen szükségünk van mindenkire. A DEAC az alapszakasz eddig mérkőzéseit elvesztette, tehát egyértelműen mi vagyunk az esélyesek. - A tavalyi bajnokságban sikerült oda-vissza legyőznünk őket. A keretünkből munkahelyi elfoglaltság miatt ezúttal hiányozni fog  Lukács Attila. A sportághoz kapcsolódó információ, hogy ma délután a kulcsi labdarúgó pálya melletti étteremben összegyűlnek a város egykori röplabdázói, akik a sportághoz ereklyékre licitálhatnak. A bevétellel az utánpótlásnevelést  támogatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!