Kátyúznak a belvárosban (frissítve)

Dunaújváros - A napokkal ezelőtt előkészített útjavítási munkálatok most a végéhez közelednek: pénteken kora délután a Városháza előtt, a Vasmű úton töltötték fel a kátyúkat.

Gallai Péter

A legutóbbi közgyűlésen is téma volt a kátyúhelyzet. Akkor  Lőrinczi Konrád képviselő arról beszélt: szerinte április végére minden kátyúnak el kellett volna tűnnie a város útjairól, ám a feladatot közbeszerzéssel elnyert cég november vége óta halogatja ezt. 
Nos, jó munkához idő kell, tartja a mondás... De persze, ez nem annyira megmosolyogtató annak, aki belehuppan egy-egy méretes  gödörbe. Az elmúlt időszakban azonban  javult a helyzet, az útjavítók magasabb fokozatba kapcsoltak. Persze a kivágott,  zúzalékkal feltöltött - amit rögvest ki is járnak az autók -  jelölés nélkül, napokra otthagyott  gödrök okoznak bosszúságot, de a Vasmű úton már nem, mert ma ott tömték be, remélhetőleg hosszú időre, a kátyúkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!