A baptista egyház megdöbbent a csepeli imaházát ért támadás miatt

A Magyarországi Baptista Egyház megdöbbent a csepeli imaházát ért támadás miatt, amit szomorúsággal vett tudomásul; egyúttal arra kér minden Magyarországon élő embert, hogy egymás tiszteletére és szeretetére törekedjen - közölte az egyház sajtóosztálya csütörtökön az MTI-vel.

MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda este közölte, hogy öt palackot dobtak be a csepeli Károli Gáspár utca baptista imaházának udvarára, az egyik feltehetően savas folyadékot tartalmazott, az üresekre horogkereszt volt rajzolva. Sass Oszkár sajtóügyeletes azt mondta: személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett.

 A baptista egyház sajtóosztálya közleményben azt írta: "kiállunk a csepeli baptista gyülekezet mellett, és imádkozunk országunk békességéért, az elkövetőkért, hogy belátva tettük gonoszságát, bűnbánatra juthassanak. Mi baptisták minden erőnkkel ezt munkáljuk".

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!