Új jelöltet állít az MSZP

Dunaújváros - Rendkívüli sajtótájékoztatón mutatták be új jelöltjüket a májusi időközi választásra a helyi MSZP-sek.

Szabó Szabolcs

A szocialisták helyi szervezete a múlt héten pénteken mutatta be a május 13-ra kiírt időközi választáson indítani kívánt jelöltjét, Somfai Tamást. A párt csütörtökön délutáni rendkívüli sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy időközben olyan egészségügyi problémák merültek fel, ami miatt Somfai nem tudja vállalni a jelölést.

Pintér Attila, a  szervezet helyi elnöke csütörtökön bemutatta a szocialisták új jelöltjét, Gombos Györgyöt, aki a most induló kampány szervezésében is aktívan részt vett, így nem jelent  problémát a kényszerű váltás. Az új jelölt a tájékoztatón elmondta, bár meglepte a lehetőség, de célja, hogy a 10-es választókörzet minden háztartásába eljusson és megismerje az ott élők mindennapi problémáit.

Pintér hozzátette, az MSZP célja továbbra is változatlan: meg akarják nyerni a május közepére kiírt voksolást a korábban meghirdetett Őszinteség, szakmaiság, párbeszéd program mentén.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!