Ufó a teherautón? Meglepődtek a kansasiak

A minap Cowley County lakosai egy fantasztikus film szereplőinek képzelhették magukat, amikor a városon áthaladt egy nyerges vontató, amelynek "rakománya" leginkább egy ufóra emlékeztette a helyieket.

zaol.hu

A seriff hivatalának közleménye szerint egy cég segítséget kért egy túlméretes tárgy közúti szállításához és nekik kellett intézkedni, hogy a 9 méter széles szállítmány biztonságosan áthaladhasson a megadott szakaszon. Egyebet nem mondhattak az ügyben - tájékoztat az automenedzser.hu.


Később azonban több információ került napvilágra, ugyanis a Northrop Grumman hadiipari vállalat szóvivője elismerte, hogy közük van a nem mindennapi fuvarhoz. Az idegen lények létezését elszántan kutató személyeknek azonban csalódniuk kellett, ugyanis a kamion nem egy lezuhant ufó maradványait vitte az 51-es körzetbe, hanem egy új fejlesztésű harci drón, az X-47B egyik példányát szállította.

A haditengerészet számára készült pilóta nélküli gép összecsukott szárnyakkal érkezett meg a célállomásra - ugyanis kinyitott állapotban 19 méterre nő a szárnyfesztávolság - olvasható a portálon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!